Geld verdienen met Amazon

Amazon mag in Nederland en België nog niet zo populair zijn zoals in andere landen maar je kunt er wel geld mee vanuit thuis mee verdienen. Het platform wordt nu wel met de dag bekender en begint goed te concurreren met Bol.com. Moeilijk is het niet om geld te verdienen met Amazon maar je moet er wel even je aandacht bijhouden. Wij vertellen je in dit artikel hoe jij geld vanuit thuis kunt verdienen met Amazon, de gigant van Amerikaanse origine. Zo strijk je extra geld op en dat zonder dat je deur uit moet of je de pleuris moet werken. Er leiden verschillende wegen naar Rome, maar geld verdienen via Amazon is voor iedereen haalbaar.

  Wat kun je hier lezen?

  =

  Voordelen van geld verdienen met Amazon

  =

  Hoe kan je geld verdienen met Amazon?

  =

  Voor je gaat beginnen

  =

  hoeveel kan je verdienen met Amazon?

  =

  aan de slag

  geld verdienen met amazon

  Voordelen van geld verdienen met Amazon

  Gebruik ‘s werelds grootste e-commerce platform om zelf geld te verdienen vanuit huis. Terwijl de pandemie veel bedrijven over de hele wereld zwaar trof, was Amazon een van de weinige bedrijven die overleefden en floreerden. Op dit moment wordt Amazon gewaardeerd op iets minder dan twee miljard dollar. Meer dan 2 miljoen actieve verkopers hebben dit platform al gebruikt om hun producten aan klanten te verkopen en een behoorlijk inkomen te verwerven. Jij kunt de volgende zijn. Hier zijn een paar goede redenen waarom Amazon een ideale keuze is om je e-commerce imperium te beginnen.

  ✓ Amazon geeft Vrijheid

  Je kunt gaan en staan waar je wilt. Of je nu vanuit huis werkt of vanuit het buitenland. Je bent alleen gebonden aan je laptop, maar niet aan een locatie.

  Eigen planning

  Je kunt je eigen werkuren bepalen waardoor je makkelijk je andere dagelijkse taken of hobby’s kunt plannen. Zo kun je zelf bepalen of je in de avond, in de ochtend of halve dagen werkt.

  ✓ Kinderen of huisdieren

  Dit zal niet voor iedereen van toepassing zijn, maar geld verdienen vanuit huis is ideaal voor mensen met huisdieren of kinderen. Je bent altijd bij ze en kunt even lekker wandelen met de hond wanneer jij dat wilt.

  ✓ Verdienen terwijl je slaapt

  Met Amazon kun je geld verdienen terwijl je slaapt. Als je product eenmaal op een goede plaats staat, zullen mensen het blijven kopen. Je hoeft geen geld uit te geven aan betaalde reclame.

  ✓ Meer kunnen geven

  Het geheim van het leven is geven. Meer kunnen geven aan je ouders, vrienden, familie, goede doelen. Echt iets kunnen betekenen met je geld.

  ✓ Doen wat je leuk vindt

  In een Amazon verkoop account zit vaal veel passie. Je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Zo is online geld verdienen veel aantrekkelijker en motiverend.

  ✓ Perfecte bijbaan

  Als student heb je niet veel tijd over om te werken. Een online bijbaan zorgt toch voor wat extra geld en kost maar een paar uur van je dag.

  ✓ Makkelijk schaalbaar

  Bepaalde soorten Amazon aanbiedingen kunnen verkocht worden. Als een verkopersaccount goed begint te verkopen, kun je het verkopen voor tot 20x de maandelijkse winst. Op deze manier kun je in een paar maanden een waanzinnige ROI krijgen.

   

  Hoe kan je geld te verdienen met Amazon?

  Er zijn een heel aantal manieren om geld te verdienen vanuit thuis met Amazon. Wij zetten de belangrijkste manieren voor je op een rijtje. Het zijn stuk voor stuk bewezen en succesvolle methodes, al zijn ze niet allemaal even makkelijk in de praktijk te brengen en sommige vergen misschien wel een investering. Geld verdienen met Amazon kost wat inspanningen, maar het is heel goed mogelijk om er geld van thuis uit mee te verdienen. Een extra zakgeld is altijd mooi meegenomen, toch?

  geld verdienen met amazon vanuit huis

   1. Promoot producten van Amazon via affiliate links

  Wil je wel de producten die vindbaar zijn op Amazon aanprijzen, maar wil je er verder niet al te veel kopzorgen over maken en eenvoudig geld verdienen met Amazon vanuit thuis? Dan kan je via Amazon affiliate links krijgen. Deze links kan je op al je kanalen kwijt zonder al te veel moeite. Elke keer als iemand op je link klikt en tijdens die sessie eender wat koopt op Amazon, strijk je een kleine commissie op. Als je een drukbezochte blog, social media kanalen of YouTube-kanaal hebt, kan dit een mooie manier zijn om geld te verdienen via Amazon. Met de juiste zoekwoorden en SEO kan je nog makkelijker de verkoop boesten en geld verdienen vanuit thuis. Hoe meer volgers en fans je hebt, hoe meer je kunt verkopen.

  2. Je eigen merchandising verkopen via Amazon

  Heb je eigen merchandising of ben je van plan dit te maken en wil je het op grotere schaal verdelen en er nog wat aan verdienen ook? Verkoop het via Amazon. Het enige wat je moet doen is het design opladen en Amazon doet de rest. Zo kun je makkelijk geld verdienen met Amazon. Je hoeft geen stock bij te houden en je niet druk te maken over de verzending. Let wel deze tool is populair dus je moet een aanvraag indienen om in aanmerking te komen. Uiteraard roomt Amazon ook hier een stukje van de winst af, maar je moet er dan ook betrekkelijk weinig moeite voor doen.

  3. Producten van andere marktplaatsen verkopen via Amazon

  Je hoeft helemaal zelf geen producten in te kopen, te stockeren, … om geld via Amazon te verdienen. Simpelweg producten van andere marktplaatsen kopen kan ook perfect. Goedkoop inkopen op een platform en dit vervolgens verkopen via Amazon is een makkelijke manier om vanuit thuis geld te verdienen. Het moet natuurlijk wel om verkoopbare producten gaan die je ergens goedkoper dan normaal kunt inkopen. Er komt wat kennis en ervaring bij kijken om op deze manier geld te verdienen via Amazon en je loopt een klein risico, maar de opbrengst kan fors zijn.

  4. Publiceer een boek op Amazon Kindle

  Kan je schrijven en/of heb je al een stevige fanbase? Dan kun je je boek verkopen via Amazon Kindle, je hebt helemaal geen uitgever meer nodig. Je deelt je boek in de juiste categorie in en klaar, mensen kunnen je e-book kopen. Vanuit thuis geld verdienen hoeft niet moeilijk te zijn, al moet je het boek nog wel schrijven uiteraard.

  5. Producten verkopen via Amazon

   Het meest lucratieve, maar ook het moeilijkst te runnen vanuit thuis is het verkopen van producten via Amazon. Je moet je aanmelden voor het partnerprogramma van Amazon, je producten ingeven en klaar, je staat op Amazon. Eigenlijk kun je alles via Amazon verkopen en je kunt er een miljoenenpubliek mee bereiken. Het spreek voor zich dat je dan wel producten moet aankopen of maken, deze moet stockeren, verzenden en ga zo maar door. Je kan er vanuit thuis geld mee verdienen, maar het kan ook uit de klauwen groeien. Wil je je niet bezighouden met het verzenden en niet stockeren omdat dit vanuit thuis niet eenvoudig is, dan kan je ook voor dropshipping opteren. Uiteraard sta je een stukje van je winst af aan Amazon en een eventuele dropshipper, maar al bij al valt dat mee. 

  Dit zijn 5 redelijk eenvoudige manier die snel toepasbaar zijn om geld te verdiene via Amazon. Er zijn vandaag de dag ook al andere mogelijkheden en Amazon blijft evolueren dus ongetwijfeld komen er nog manier bij. Wij houden alvast de vinger aan de pols en de ontwikkelingen om geld vanuit thuis te verdienen volgen.

  2 Amazon verkoop methode voor- en nadelen:

  Verdienen met Fulfilled by Amazon (FBA Model)

  FBA is een relatief nieuwere fulfilment methode. Bij dit model zet je een product op de lijst en verzendt de voorraad naar een Amazon magazijn. Amazon zorgt voor de verpakking, verzending, kwaliteitsinspectie, voorraadbeheer en retourzendingen. Je hoeft alleen de aanbieding te optimaliseren, basis klantenondersteuning te doen of voorraad bij te kopen als die op is. Deze methode kost minder tijd en moeite en is gemakkelijk schaalbaar, maar gaat ook gepaard met grote risico’s.

  Voordelen van Amazon FBA:

  ✓ Gemakkelijk schaalbaar

  Je hoeft geen werknemers aan te nemen of uren te besteden aan fulfilment. Amazon zorgt voor het verpakken en verzenden van de producten.

  ✓ Betrouwbaarder

  Mensen vertrouwen FBA producten meer dan FBM producten. Dat komt omdat elk FBA product door een strenge kwaliteitsinspectie gaat voor- en nadat het het magazijn bereikt.

  ✓ Geen kosten voor kwaliteitsinspectie

  Amazon handelt de kwaliteitsinspectie van FBA producten zelf af, dus je hoeft geen tijd en moeite te verspillen aan kwaliteitscontroles.

  ✓ Snellere verzendtijden

  FBA producten zullen de klant zeer snel bereiken. Amazon handelt ook de retourzendingen af en betaalt de retourverzendkosten.

  ✓ Geld verdienen met je hobby

  Vind je het leuk om over je auto, je verzameling kamerplanten, je huisdier of sport te Youtuben? Vindt je het leuk om Spaans les te geven of instructie video’s te maken. Of hou je van mensen inspireren of aan het lachen maken. Doe vooral waar jij het gelukkigst van wordt.

  Nadelen van Amazon FBA:

  Hoge aanvangsinvestering

  Je zult veel moeten uitgeven aan het kopen van voorraad en het verschepen daarvan naar het pakhuis van Amazon.

  Hooger risico

  Als het product niet goed verkoopt, ben je een flink bedrag van je investering kwijt.

   

  Verdienen met Fulfilled By Merchant (FBM Model)

  In FBM zet je je producten op Amazon. Als je een bestelling krijgt, haal je dat product uit je magazijn of van een leverancier, verpakt het en verzendt het naar de klant. Het FBM model vraagt aanvankelijk minder tijd, moeite en geld, dus heeft het de voorkeur van mensen die net beginnen en niet veel willen investeren zonder enige ervaring op te doen.

  Voordelen van Amazon FBM:

  ✓ Lage investering

  Je hoeft geen voorraad te hebben om aan FBM te doen. Je kunt gewoon een product op de lijst zetten en het inkopen als je een bestelling krijgt.

  ✓ Weinig risico

  Als je geen verkoop krijgt, kun je de listing verwijderen en een nieuwe toevoegen.

  ✓ Minder tijd en moeite nodig voor de eerste opzet

  Het kost maar een paar uur om een product op Amazon te zetten, en dan nog een paar om het te optimaliseren.

  ✓ Leuke inkomsten

  YouTube kan niet alleen een leuke bijverdienst zijn, je kan er ook echt goed geld mee verdienen. Als je YouTube kanaal heel populair wordt, zal je gemakkelijk in staat zijn om er een full-time inkomen mee verdienen.

  ✓ Geld verdienen met je hobby

  Vind je het leuk om over je auto, je verzameling kamerplanten, je huisdier of sport te Youtuben? Vindt je het leuk om Spaans les te geven of instructie video’s te maken. Of hou je van mensen inspireren of aan het lachen maken. Doe vooral waar jij het gelukkigst van wordt.

  Nadelen van Amazon FBM:

  Niet enorm schaalbaar

  Als je meer dan 10 bestellingen per dag hebt, wordt het erg hectisch en vermoeiend om de bestellingen in te pakken en te verzenden.

  Langzamere leveringen

  Je zult de producten zelf moeten verzenden, dus de leveringen zullen langzamer gaan. Als je van het ene land naar het andere verzendt, zal het minstens twee weken duren voordat het product bij de klant is.

  Extra kosten voor kwaliteitscontrole

  Kwaliteitscontrole kost je meer omdat je geld moet uitgeven aan het inhuren van werknemers om het te doen, of tijd moet besteden om het zelf te doen.

  Retourzendingen

  Als de klant een product terugstuurt, moet je de retourzending betalen en dan weer een nieuw product verzenden.

  Hoeveel geld kun je verdienen met Amazon?

  Kun je leven van je Amazon inkomsten? Kan je gewoon een leuk fulltime inkomen als Amazon verkoper verdienen of er zelfs rijk van worden? Het is een goed weten wat je doet. De cursus kan je hiermee goed opweg helpen zo goed mogelijk te verdienen.

  ✓ Extra verdienen naast je werk

  Wanneer je plezier hebt om af en toe video’s maken en posten op YouTube is het leuk extra geld verdienen.

  ✓ Normaal mooi inkomen

  Als jou producten aanslaan en je komt bovenaan in de amazon website met je producten kan je er een erg mooi inkomen eruit te halen.

  ✓ Rijk worden is mogelijk!

  Ben je je concurrenten slim af en weet je meerdere producten goed te verkopen? Dan kan je er zeker rijk mee worden.

  Ook geld verdienen met Amazon? 

  De voordelen van verkopen via Amazon? Het is een goede manier om vanuit thuis geld te verdienen. Er zijn meerdere mogelijkheden om geld te verdienen via Amazon en je vindt vast wel een optie die bij je past. Via Amazon kun je in één klap een miljoenenpubliek bereiken en dat allemaal vanuit thuis. Dit was enkele jaren geleden onmogelijk. Gezien de grote hoeveelheid producten is het niet eenvoudig om op te vallen, maar met een beetje creativiteit kom je al ver. Bovendien moet je voor elke verkoop via Amazon, een kleine commissie afstaan.

  Jij kan het ook!

  Wil je geld gaan verdienen met Amazon vanuit thuis? Kan perfect en wij helpen je graag een handje. Wij zijn thuis in de mogelijkheden bij Amazon en zetten je graag op weg. Contacteer ons en we helpen je met plezier geld te verdienen via Amazon. Nog andere manier om vanuit thuis geld te verdienen? Ook die hebben we voor jou in petto.

   

  geld verdienen op amazon