Geld verdienen via Bol

Geld verdienen via Bol.com. Met andere woorden: online geld verdienen. Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in je oren. Want hoe ideaal zou het zijn als jíj online geld kunt verdienen?! Geld verdienen via het internet was een aantal jaren geleden ondenkbaar, maar door de opkomst van allerlei platformen en websites is het mogelijk voor iedereen die dat wil. En online geld verdienen brengt allerlei voordelen met zich mee. Bijvoorbeeld: het kan vanaf elke plek. Het maakt niet uit waar je bent; online is online. Vanaf elke plek (met een internetverbinding, weliswaar) kan er geld verdiend worden. Ik hoor je afvragen: Hoe dan? Dat leggen we je in dit artikel uit. In de tekst hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over geld verdienen via Bol.com. Waarom? Zodat jíj aan de slag kunt! Na het lezen van dit artikel heb je hopelijk alle kennis in huis om geld te verdienen via Bol.com. Succes!

Geld verdienen met bol

Voordelen van geld verdienen via Bol

Je voelt vast al aankomen dat er aardig wat voordelen zitten aan het werken vanuit huis. Die wil je zeker even meepakken. Zie je het al voor je om de rest van je leven om half 8 ‘s ochtends je wekker te zetten, de hele dag te werken, eten te koken, eens in de zoveel tijd de puf te hebben om nog een uurtje te sporten en alleen in het weekend wat tijd voor jezelf te hebben? Alsjeblieft niet zeg. Dit lezen is al deprimerend genoeg. Hopelijk kan ik je wat opvrolijken en motiveren door de onderstaande voordelen van online geld verdienen.

✓ Geld verdienen via Bol geeft Vrijheid

Je kunt gaan en staan waar je wilt. Of je nu vanuit huis werkt of vanuit het buitenland. Je bent alleen gebonden aan je laptop, maar niet aan een locatie.

Eigen planning

Je kunt je eigen werkuren bepalen waardoor je makkelijk je andere dagelijkse taken of hobby’s kunt plannen. Zo kun je zelf bepalen of je in de avond, in de ochtend of halve dagen werkt.

✓ Kinderen of huisdieren

Dit zal niet voor iedereen van toepassing zijn, maar geld verdienen vanuit huis is ideaal voor mensen met huisdieren of kinderen. Je bent altijd bij ze en kunt even lekker wandelen met de hond wanneer jij dat wilt.

✓ Meer kunnen geven

Het geheim van het leven is geven. Meer kunnen geven aan je ouders, vrienden, familie, goede doelen. Echt iets kunnen betekenen met je geld.

✓ Doen wat je leuk vindt

In een Bol verkoop account zit vaal veel passie. Je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Zo is online geld verdienen veel aantrekkelijker en motiverend.

✓ Perfecte bijbaan:

Als student heb je niet veel tijd over om te werken. Een online bijbaan zorgt toch voor wat extra geld en kost maar een paar uur van je dag

bol verkoop account

Wat is Bol.com?

Bol.com is een Nederlandse webshop – je kent ‘em waarschijnlijk wel, van het blauwe, dikke mannetje. Praktisch alles wat je nodig hebt, kun je kopen bij Bol.com. Het assortiment is zeer uitgebreid, van elektronica tot cosmetica. Bol.com biedt veel eigen producten aan in de webshop, maar laat ook ruimte over voor de zogeheten externe verkopers. Die externe verkopers worden ‘partner’ van Bol.com en mogen dan hun eigen producten aanbieden in de webshop van Bol.com. Per verkocht product ontvangt Bol.com een bepaald percentage. Ook voor de externe partij zitten er veel voordelen aan. Zo bereik je eenvoudig een groot publiek, omdat Bol.com zeer bekend is, en kun je allerlei spullen verkopen onder een brede doelgroep.

Hoe kun jij geld verdienen via Bol.com?

Hoe gaat het precies in z’n werk? Waar moet je aan denken en wat moet er geregeld worden? Logisch dat je dat wilt weten voor je kunt beginnen met verkopen via Bol.com. Dus, speciaal voor jou, hieronder het stappenplan om te starten met verkopen via Bol.com.

1. Maak een verkoopaccount

Registreer je bij Bol.com als verkoper en maak een verkoopaccount aan. Klik hier om een account aan te maken

2. Bepaal wat je wilt verkopen

En het beste kun je natuurlijk een artikel aanbieden die nog niet aangeboden wordt. Je kunt ook kiezen voor meerdere artikelen, afhankelijk van je wensen. Bol.com publiceert zelf lijsten met artikelen die nog missen op de webshop. De actuele lijsten vind je hier.

3. Bepaal de prijs

Belangrijk is dat je bij de prijs let op de eventuele concurrentie. Wanneer iemand anders hetzelfde product aanbiedt voor een lagere prijs, is dat niet goed voor jouw concurrentiepositie. Bepaal de prijs zo, dat het aantrekkelijk blijft om te kopen én dat het jou winst oplevert.

 4. Schrijf een product beschrijving

Schrijf pakkende product beschrijvingen. Ze moeten makkelijk te lezen zijn. En ze moeten correcte informatie bevatten, zodat de lezer weet wat het product is, hoe het werkt of wat hij of zij er mee kan.

5. Maak goede product foto’s

Zet je artikel in het spotlight met de mooie, duidelijke foto’s. Professionele foto’s zorgen ervoor dat je je concurrenten makkelijker kan verslaan. 

6. Regel de overige zaken

Denk hierbij aan een KVK-inschrijving en zorg dat je voldoet aan de andere voorwaarden die Bol.com oplegt aan een verkoper. Een creditkaart is ook altijd handig om te hebben.

En dan?

Als alles geregeld is en het account helemaal in orde is, dan kan het verkopen beginnen. In principe hoef je wat betreft zichtbaarheid zélf niet veel te regelen. Dat is ook niet nodig, want Bol.com heeft sowieso heel veel bezoekers. En als die op jouw product zoeken, is de kans groot dat jij, als verkoper, verschijnt. Bij een aankoop moet je zorgen dat het product netjes wordt verzonden en in perfecte staat aankomt bij de koper. Dat is niet alleen belangrijk voor de ervaring van de klant, maar ook voor jou. Jij wil natuurlijk een goede review scoren. Je hebt de meeste kans op vijf sterren van de klant als die helemaal naar wens geholpen is! En die goede reviews trekken mogelijk weer andere kopers over de streep!

verkopen op bol vanuit huis

Start met geld verdienen via bol!

We hopen dat dit artikel jou helpt bij het opzetten van een online inkomstenbron via Bol.com. En dat jij kunt beginnen met het verdienen van geld vanuit huis. Of vanaf een andere plek, want online geld verdienen kan overal ter wereld. Bol.com biedt eenvoudige manieren om geld te verdienen. Registreer je, kies een product en verdien geld!

bijverdienen vanuit huis

Is dat alles?

Bij het runnen van een online business moet je voortdurend kijken naar welke verbeteringen er mogelijk zijn. Er kunnen allerlei verbeteringen zijn. Heb je geen of weinig verkopen? Dan kun je overwegen om andere producten te gaan verkopen, zodat de cashflow wél op gang komt. Bij het zoeken naar nieuwe producten kun je gewoon weer de lijsten van Bol.com bekijken, die eerder in dit artikel zijn genoemd. Krijg je veel aankopen retour? Dan geven de product beschrijvingen misschien wel een verkeerd beeld. Kijk continu wat je kunt verbeteren om je verkopen (en dus je inkomsten) te verhogen!