Geld verdienen met enquêtes

Wil jij op een makkelijke manier geld verdienen vanuit thuis? Heb je wel wat tijd, kun je vlot werken aan de computer en/of ben je vlot aan de telefoon? Dan kan je vast en zeker geld verdienen met enquêtes. Je hebt er wat doorzettingsvermogen voor nodig, maar in principe kan iedereen geld verdienen met enquêtes af te nemen vanuit thuis. Een mooie manier om wat extra geld op de bankrekening te krijgen, zonder dat je buitenshuis moet.

Maar dat is niet alles, je kunt ook geld verdienen door enquêtes in te vullen. Het kost wat tijd, maar het is misschien nog wel makkelijker!

Geld verdienen met enquête

2 manieren om geld te verdienen met enquêtes

Zoals hierboven al aangehaald zijn er 2 manieren om vanuit thuis geld te verdienen met enquêtes. Enerzijds kun je ze invullen en daar geld voor opstrijken, maar anderzijds heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf telefonische enquêtes af te nemen voor een bedrijf of organisatie. Met de huidige tools is het perfect mogelijk om hier geld mee te verdienen van thuis uit.

1. Geld verdienen met enquêtes door ze in te vullen

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je kunt wel wat geld verdienen door vanuit thuis online enquêtes in te vullen. Google maar eens en je vindt heel wat sites waar deze mogelijkheid bestaat. Het is wel een kunst om het kaf van het koren te scheiden, want niet alle websites zijn even betrouwbaar. Heel wat grote merken en marktonderzoekbureaus zijn best bereid te betalen voor jouw mening. Ze willen vaak hun producten en marketing verbeteren en daar kan jouw ingevulde enquête ze bij helpen. De kunst om geld te verdienen met enquêtes van thuis uit is net om die enquêtes eruit te pikken die je het meeste opleveren. In sommige enquêtes kruipt heel veel tijd voor een matige opbrengst en andere zijn ronduit frustrerend. Informeer je dus grondig voor je zomaar de enquête begint in te vullen.
Rijk ga je van het invullen van enquêtes niet worden, maar met het invullen van online enquêtes vanuit thuis kan je wel wat opstrijken. Doe je het een paar uurtjes per week dan strijk je al snel enkele honderden euro’s op.

2. Geld verdienen door enquêtes af te nemen

Veel geld verdienen door enquêtes in te vullen vanuit thuis mag dan al moeilijk zijn, vandaag de dag is het wel mogelijk om van thuis uit te bellen en zelf telefonische enquêtes af te nemen. Zeker sinds corona zijn ook heel veel marktonderzoeksbureaus, contact centers en service centers overgeschakeld op (gedeeltelijk) thuiswerk. Op die manier kun jij je job doen vanuit thuis en toch geld verdienen met enquêtes. Uiteraard gaat het vaak niet om de best betaalde banen en soms moet het als freelancer of zzp’er, maar in principe kan het dus wel.
Ook hier moet je geen waanzinnige verdienste verwachten en wees je ervan bewust dat niet iedereen wil deelnemen aan enquêtes, ook al kun jij er geld mee verdienen. Je gaat dus regelmatig afgescheept worden. Doorzettingsvermogen is dus belangrijk.

Voordelen en nadelen van verdienen met enquêtes

Je moet vooral voor jezelf afwegen of geld verdienen met enquêtes iets voor jou is. Je wordt er niet snel rijk van maar en zij zeker euro’s mee te verdienen. Maar je moet zeker wat geduld hebben om de enquêtes rustig in te vullen. Heb je wat extra tijd dan is een klein extra zakcentje altijd mooi meegenomen.

.

Voordelen van enquêtes:

✓ Gemakkelijk gelijk te beginnen

Dit de gemakkelijkste manier is om gelijk geld te verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken en te beginnen.

✓ Leuk extra zakcentje

Echt stinkend rijk word je er niet van maar het is zeker leuk om hier extra centen in de maand mee over te houden.

✓ Volledige vrijheid

Wil je wanneer het jou uitkomt geld verdienen vanuit huis? In 20 minuutjes kan je al wat verdienen. Je bent volledig vrij wanneer en waar je werkt. 

✓ Je mening delen

jij als consument hebt invloed, hoe klein ook, op het besluitvormingsproces van grote bedrijven. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw mening. Je draagt een steentje bij met jouw mening.

 

Nadelen van enquêtes:

 Sommige enquêtes zijn langdradig

Bij sommige enquêtes moet je steeds dezelfde soort vragen beantwoorden. Je klikt je suf.

 Geduldig zijn

Heb je extra tijd en heb je geduld en concentratie om rustig de enquêtes in te vullen dan is het wat voor jou. Het is niet persé een nadeel maar als je geen tijd en geduld hebt om rustig alles in te vullen dan is dit niks voor jou.

 

geld verdienen met enquetes vanuit huis

Voordat je gaat beginnen

Maak je je zorgen of het invullen van online enquêtes wel loont en betrouwbaar is? Check zeker even de reviews en ga na of je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Dit kan je veel frustratie en gemiste euro’s besparen. Wees ook realistisch, krijg je duizenden euro’s aangeboden voor een werkje van niets, dan klopt het verhaal niet.

Houd er ook rekening mee dat je om deel te nemen aan deze enquêtes en om geld te verdienen met enquêtes vanuit thuis vaak 18 jaar moet zijn. Soms zijn er uitzonderingen en kan je vanaf 16 jaar al deelnemen, maar dat komt sporadisch voor.

Hoeveel geld verdien je met enquêtes?

Kun je leven van enquêtes invullen? Kan ik een normaal inkomen als enquête invuller verdienen of er zelfs rijk van worden?
Elke website is verschillend, soms krijg je geld via PayPal, soms via je rekening en soms zijn enkel cadeaubonnen mogelijk. Cadeaubonnen zijn soms voordelig omdat je die niet hoeft aan te geven bij de belastingdienst. Meer dan 10 of 12 euro per enquête komt zelden voor en reken er dan op dat je toch een uurtje bezig bent. Echt veel geld verdienen met het invullen van enquêtes is dus eigenlijk onmogelijk. Ook wanneer je wordt uitbetaald hangt af van de website. Rijk mag je er dan niet van worden, veel hoef je er niet voor te doen.

✓ Extra verdienen naast je werk

Wanneer je thuis komt van werk en elke dag nog een extra uurtje wilt besteden aan enquêtes dan verdien je ongeveer 280 tot 480€ per week

✓ Normaal mooi inkomen

Met 8 uur per dag 5 dagen in de week verdien je toch zo’n 1600 tot 2000€ per maand. 

Rijk word je er niet van…

Tenzij je woont in het buitenland waar je heel goedkoop kan leven. En je gespaarde geld slim gaat beleggen in aandelen of crypto.

Start met het aanmelden bij enquête sites

Een enquête website is eigenlijk het platform waar vraag en aanbod samen komen. Bedrijven geven hier hun enquêtes af, terwijl jij hier je kunt aanmelden om geld te verdienen met enquêtes. Beschouw het dus gerust als een soort marktplaats, waar beide partijen voordeel bij hebben.

Heel wat van de bedrijven die je op de enquête sites vindt draaien ontzettend mooie omzetten en zijn gerust bereid om wat euro’s te betalen om de mening van consumenten te kennen. Zo vergaren ze immers nieuwe inzichten en dan vormen die paar euro’s een uitstekende investering. Daar kan jij dus van profiteren en zo geld vanuit thuis verdienen.

Hieronder enquête sites die de moeite waard zijn:

LifePoints

Hier krijg je punten per afgewerkte enquête die je vervolgens kan inwisselen voor cadeaubonnen of je kan ze via Paypal laten uitbetalen. Deze site geeft over het algemeen veel aanvaardbare beloningen.

Mobrog

Deze website met ook wat hoge vergoedingen. Je kan hier ook gelijk mee verdienen. Al vanaf 5 euro kan je je laten uitbetalen op PayPal, en dit gebeurt ook meteen.

JouwMening

Deze website bied minder enquêtes aan, maar deze worden wel goed betaald: tot 2 euro per enquête. De beloningen kan je al innen vanaf 10 euro, waaronder bonnen van Bol.com, Ticket Compliments en bons van Zalando.

Ook geld verdienen met enquêtes?

Zie jij een extra bijverdienste wel zitten en wil je geld verdienen met het afnemen van enquêtes? Dan vertellen we hier met plezier meer over. Contacteer ons en wij geven je mee hoe je geld kunt verdienen met het afnemen van online enquêtes en dit vanuit thuis. Wil je liever op een andere manier wat bijverdienen? We hebben nog heel wat alternatieven dus neem zeker even contact op. Wij zorgen dat je van thuis uit geld kunt verdienen, daar mag je zeker van zijn.