Geld verdienen met crypto

Snel en makkelijk geld verdienen van thuis uit? Met crypto kun je heel wat geld verdienen. Akkoord om geld te verdienen met crypto moet je er wat verstand van hebben, maar we kunnen je snel de kneepjes van het beleggen in crypto leren. In dit artikel vertellen we hoe je op een standvastige manier geld kunt verdienen met crypto en zo makkelijk geld kunt verdienen vanuit thuis. Nee, we beloven je niet onmiddellijk gouden bergen, maar willen je wel op de mogelijkheden wijzen. Waarom zou je geen geld gaan verdienen met crypto?

geld verdienen met crypto

Voordelen & nadelen van verdienen met crypto

Je voelt vast al aankomen dat er aardig wat voordelen zitten aan het werken vanuit huis. Die wil je zeker even meepakken. Zie je het al voor je om de rest van je leven om half 8 ‘s ochtends je wekker te zetten, de hele dag te werken, eten te koken, eens in de zoveel tijd de puf te hebben om nog een uurtje te sporten en alleen in het weekend wat tijd voor jezelf te hebben? Alsjeblieft niet zeg. Dit lezen is al deprimerend genoeg. Hopelijk kan ik je wat opvrolijken en motiveren door de onderstaande voordelen van online geld verdienen.

Voordelen van crypto:

✓ Potentieel voor hoge winsten

Cryptocurrency wordt gezien als de valuta van de toekomst. De potentie van veel munten is erg groot. Afgelopen jaren zien we dat de waarde van grote cryptocurrencies alsmaar blijft toenemen met geweldig rendement.

✓ Bescherming tegen inflatie

Er wordt een beperkt aantal munten vrijgegeven. Dus als de vraag toeneemt, zal de waarde stijgen en op de lange termijn, inflatie kan voorkomen.

✓ Lage transactiekosten

Cryptocurrency heeft lage transactiekosten in vergelijking met andere digitale betaalmethoden zoals PayPal.

✓ Gedecentraliseerde valuta

Cryptocurrency maakt handelen overal ter wereld gemakkelijk. Dit opent financiële opties voor mensen in landen die geen toegang hebben tot financiële diensten.

Nadelen van crypto:

 Flinke marktschommelingen 

Het kan er soms hard aan toegaan op de cryptomarkt. Hoge pieken en diepe dalen op korte termijn. Het is daarom verstandig om te spreiden en voor lange termijn te gaan.

Illegale transacties

Cryptomunten worden nog steeds gebruikt als betaalmiddel bij vele illegale deals, zoals het kopen van drugs op het darkweb.

 Kleine projecten zijn risicovol

Sommige kleinere munten op de markt nog steeds gecontroleerd door hun makers en sommige organisaties. Deze holders kunnen de munt manipuleren voor enorme schommelingen in de prijs.

geld verdienen met crypto vanuit huis

Hoe kun je geld verdienen met crypto van thuis uit?

Misschien eerst even kort wat crypto of cryptomunten zijn. Het zijn eigenlijk digitale munten en een online betaalmiddel die een alternatief vormen voor de huidige valuta. Er is echter geen centraal beheer, dus er kan zonder tussenpersoon gehandeld worden. Dit biedt uiteraard mogelijkheden om van thuis uit geld te verdienen en geld te verdienen aan crypto. Door de handel tussen gebruikers krijgen cryptomunten als Bitcoin, Ethereum en Ripple waarde, waar jij dus handig kunt op inspelen. Laag kopen en hoog verkopen is de boodschap. Nu van thuis uit investeren in crypto kan je aardig wat opleveren, zonder dat je er al te veel voor moet doen. Op de markt van cryptomunten speelt de markt van vraag en aanbod.

Hoe ga je concreet te werk en begin je geld te verdienen met crypto?

Wil je van geld verdienen vanuit thuis met crypto een mooie verdienste maken, dan start alles met activeren van een wallet. Beschouw dit gerust als je virtuele portefeuille. Het merendeel van de wallets zijn tegenwoordig online wallets. Er zijn verschillende aanbieders van crypto wallets en je goed informeren en voor een betrouwbare partij kiezen is dan ook een must als je geld wil verdienen met crypto. Het is een gehaaide wereld, dus kijk uit.

Crypto verhandelen en er geld aan verdienen die je op zogenaamde exchanges, perfect vergelijkbaar met aandelenbeurzen. Eerst ruil je je euro’s om in crypto, waarna je er ook mee kunt gaan handelen. Hier betaal je en kleine commissie op. Ben je nog nieuw en ken je de wereld van crypto nog niet zo goed, dan raden we je alvast een Nederlandse exchange aan, dat biedt toch net iets meer zekerheid.

Aan welke cryptomunten kun je geld verdienen?

Van thuis uit geld verdienen begint met je goed te informeren en dat is zeker het geval bij cryptocurrency. Voer een grondig onderzoek uit, probeer te achterhalen wat er allemaal speelt op de cryptomarkt en volg de actualiteit. Weet dat ook hier emoties een belangrijke rol spelen en dat je aardig kan verdienen aan crypto als je hier op kunt inspelen. De ene cryptomunt is al wat populairder dan de andere en als newbie adviseren we je aan de bekendere namen te houden.

Keuze verdienmodellen

Begin gelijk met online verdienen 

Zo zie je maar weer. Er is genoeg online werk te vinden of te creëren. Bedrijven staan te popelen om jouw ingevulde enquêtes te ontvangen en bezoekers krijgen vast geen genoeg van jouw vlogs of blogs. Dus, waar wacht je nog op? Denk je toch nog wat hulp nodig te hebben? Kijk vooral eens naar onze cursussen en methodes die je stap voor stap helpen met geld verdienen vanuit huis.