Geld verdienen vanuit huis

Iedereen droomt wel van voldoende vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Meer kunnen uitgeven, genieten, tijd met kinderen of huisdieren besteden. Hoe goed klinkt dat! 
Met een kantoorbaan of een vaste werklocatie gaat dat alleen niet echt gemakkelijk. Je dromen daardoor maar laten gaan? Zeker niet. Ook voor jou is het mogelijk om geld te verdienen vanuit huis en te werken wanneer jou dat uitkomt en daarnaast nog voldoende tijd over te houden. Geen 9 tot 5 meer, maar je eigen planning bepalen. Door het internet ligt de wereld aan je voeten. Wil jij ook weten hoe je online geld kunt verdienen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kijk vooral eens naar onze cursussen en methodes die je stap voor stap helpen met geld verdienen vanuit huis.

Geld verdienen vanuit huis

Voordelen van geld verdienen vanuit huis

Je voelt vast al aankomen dat er aardig wat voordelen zitten aan het werken vanuit huis. Die wil je zeker even meepakken. Zie je het al voor je om de rest van je leven om half 8 ‘s ochtends je wekker te zetten, de hele dag te werken, eten te koken, eens in de zoveel tijd de puf te hebben om nog een uurtje te sporten en alleen in het weekend wat tijd voor jezelf te hebben? Alsjeblieft niet zeg. Dit lezen is al deprimerend genoeg. Hopelijk kan ik je wat opvrolijken en motiveren door de onderstaande voordelen van online geld verdienen.

✓ Vrijheid

Je kunt gaan en staan waar je wilt. Of je nu vanuit huis werkt of vanuit het buitenland. Je bent alleen gebonden aan je laptop, maar niet aan een locatie.

Eigen planning

Je kunt je eigen werkuren bepalen waardoor je makkelijk je andere dagelijkse taken of hobby’s kunt plannen. Zo kun je zelf bepalen of je in de avond, in de ochtend of halve dagen werkt.

✓ Kinderen of huisdieren

Dit zal niet voor iedereen van toepassing zijn, maar geld verdienen vanuit huis is ideaal voor mensen met huisdieren of kinderen. Je bent altijd bij ze en kunt even lekker wandelen met de hond wanneer jij dat wilt.

✓ Meer kunnen geven

Het geheim van het leven is geven. Meer kunnen geven aan je ouders, vrienden, familie, goede doelen. Echt iets kunnen betekenen met je geld.

✓ Doen wat je leuk vindt

In een online business zit veel passie. Je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Zo is online geld verdienen veel aantrekkelijker en motiverend.

✓ Perfecte bijbaan:

Als student heb je niet veel tijd over om te werken. Een online bijbaan zorgt toch voor wat extra geld en kost maar een paar uur van je dag

Geld verdienen vanuit huis ideeën

Wat is online geld verdienen?

Even back to basic. Je hebt waarschijnlijk al een idee wat online geld verdienen is, maar hoe dit nu precies in zijn werk gaat misschien nog niet. Geld verdienen vanuit huis doe je over het algemeen online. Dit kan op ontzettend veel verschillende manieren. Misschien wil je een eigen onderneming starten of misschien wil je gewoon via het internet voor een bedrijf werken. In dat laatste geval werk je over het algemeen in loondienst. Als je een eigen onderneming start zul je goed moeten uitzoeken welke stappen je precies moet ondernemen om jouw bedrijf te beginnen en draaiende te houden.

Online geld verdienen betekent dat je dit vanaf je eigen computer of laptop kunt doen. Je hoeft hiervoor niet op een saai kantoor te zitten en kunt vanuit je eigen vertrouwde huis je werk verrichten. Uiteraard verschilt het per baan of je wel of niet in het buitenland kunt werken. Sommige bedrijven zijn alleen gericht op de Nederlandse markt en zijn gebonden aan bepaalde tijden. Andere online banen geven je weer de vrijheid om te werken wanneer jou dat uitkomt. De keuze is reuze zeggen we dan maar. Er zit vast een bijbaantje of opening tot het starten van een online bedrijf tussen, die jou de vrijheid geeft te doen waar je altijd van hebt gedroomd.

De 5 meest populaire ideeën voor verdienen vanuit huis

Geld verdienen met bol

Geld verdienen via Bol.com

geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met dropshippen

Geld verdienen met dropshipping

Waarom juist nu geld verdienen vanuit huis?

Het internet is op dit moment belangrijker dan ooit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk door het internet en door alle gadgets die daarbij horen. Telefoons, tablets, laptops, noem het maar op. Laten we eerlijk zijn, als jij je telefoon kwijt bent dan weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen. Met wie ga je nu appen of wat moet je nu met het avondeten doen? Eten bestellen doe je namelijk via het internet, zelfs je boodschappen kun je via het internet bestellen. Dit geeft meteen al aan hoeveel mogelijkheden er op dit moment zijn om online geld te verdienen.

Je wil toch NU vrijheid creëren en NU je eigen business starten? Nou, kom op! Hoe langer je wacht hoe meer mensen je voor kunnen zijn. De afgelopen tijd hebben steeds meer mensen vanuit huis gewerkt en hierdoor is het ook voor veel bedrijven duidelijk geworden dat dit makkelijk haalbaar is. Weet je nog niet waar je precies geld mee wilt verdienen, maar wel dat je dit vanuit huis wilt doen? Dan is het belangrijk om een goed verdienmodel te vinden. Wij testen deze modellen voor je, bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en delen veel informatieve blogs.

Geld verdienen vanuit huis manieren

20 manieren hoe je geld kan verdienen vanuit huis

Oké, dat geld verdienen vanuit huis mogelijk is, dat is nu wel duidelijk. De vraag is natuurlijk hoe je dat precies kunt doen. Of je nu zelf een bedrijf wilt starten of een student bent en gewoon een bijbaantje nodig hebt. Op elk vlak en in elke hoedanigheid is er wel een mogelijkheid om geld te verdienen vanuit huis. Wil je weten waar je allemaal een extra centje mee kunt verdienen? Of soms zelfs een heel dik centje? Check een aantal van de bekendste mogelijkheden hieronder.

1. Affiliate marketing website

Je ziet het overal online voorbij komen, maar je hebt het zelf niet altijd door. Affiliate marketing is op dit moment een goudmijn. Als je het goed onder de knie hebt, dan kun je hier een fantastisch maandsalaris mee verdienen. Er zijn verschillende cursussen te volgen om echt een master in affiliate marketing te worden. Kort gezegd is affiliate marketing het verwerken van links in artikelen of blogs en hieraan verdienen. Deze links verwijzen naar een product of dienst. Mocht een bezoeker van jouw website het product, of een ander afgesproken handeling aanschaffen, dan ontvang je hier een commissie voor. Hoe meer klikken op jouw links, hoe meer geld je kunt verdienen vanuit huis.

2. Enquêtes invullen

Vooral voor studenten die naast school, huiswerk en projecten toch nog wat extra knaken willen verdienen is het maken van enquêtes ideaal. Waarschijnlijk heb je zelf al eens een enquête moeten uitzetten voor een opdracht, maar hier nooit voor betaald gekregen. Er zijn verschillende onderzoeksbureaus die mensen werven om online enquête in te vullen. Dit doen ze omdat sommige bedrijven snel de mening van een consument nodig hebben. Hier kun je als student een mooi zakcentje aan verdienen. Let op: hier kun je niet een volledig maandsalaris mee verdienen, maar als je een beetje je best doet kun je hier wel een paar 100 euro mee verdienen vanuit huis.

3. Dropshipper worden

Voor de ondernemers onder ons met weinig eigen inleg is het nog steeds mogelijk een online business te starten. Dit kan door middel van dropshipping. Hierbij run je een bedrijf of een webshop online, zonder hiervoor opslag of voorraad nodig te hebben. Klanten bestellen bij jouw webshop en vervolgens worden de bestellingen vanuit de fabrikant naar de klant gestuurd. Doordat je niet gebonden bent aan een filiaal of een eigen pand kun je hiermee makkelijk geld verdienen vanuit huis. Dropshippen biedt veel mogelijkheden, ook omdat je zelf je niche kunt bepalen en echt een brand kunt opbouwen.

4. Verdienen met Youtube

Ben je creatief en kun je goed overweg met een camera en/of editing software? Dan ligt voor jou een carrière als vlogger misschien wel in het verschiet. Er zijn vast wel een aantal bekende YouTubers die je volgt of zelfs enorm fan van bent. Als vlogger, met een paar 100.000 abonnees kun je aardig wat geld verdienen vanuit huis. Dit lukt je natuurlijk niet van de een op de andere dag. Wel kun je over van alles en nog wat vloggen. Ben je goed in make-up? Hou je van reizen of ben je een enorme achtbaan freak? Overal is wel een vlog over te maken. Sommige vloggers met een groot bereik verdienen ook vooral aan samenwerkingen met merken of beginnen hun eigen merchandise te verkopen.

5. Verkopen via Bol.com

Praktisch alles wat je nodig hebt, kun je kopen bij Bol.com. Het assortiment is zeer uitgebreid, van elektronica tot cosmetica. Bol.com laat veel ruimte over voor de zogeheten externe verkopers (wellicht ben jij dat wel). Die externe verkopers worden ‘partner’ van Bol.com en mogen dan hun eigen producten aanbieden in de webshop van Bol.com. Per verkocht product ontvangt Bol.com een bepaald percentage. Met Bol bereik je makkelijk een groot publiek en kun je allerlei spullen verkopen onder een brede doelgroep. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten over geld verdienen via Bol.com. Lees gerust verder en heb je hopelijk alle kennis in huis om geld te verdienen via Bol.com. Succes!

6. Verkopen via Amazon

Gebruik ‘s werelds grootste e-commerce platform om zelf een lekker bij te verdienen. Amazon lijkt de wereld met de dag steeds meer te veroveren. In Nederland word Amazon ook steeds populairder. Terwijl de Coronapandemie veel bedrijven over de hele wereld doodde en zwaar trof, was Amazon een van de weinige bedrijven die overleefden en floreerden.
Op dit moment wordt Amazon gewaardeerd op iets minder dan twee miljard dollar. Meer dan 2 miljoen actieve verkopers hebben dit platform al gebruikt om hun producten aan klanten te verkopen en een behoorlijk inkomen te verwerven. Jij kunt de volgende zijn.

7. Verdienen met Tiktok

Hoe cool is dat, thuis je geld verdienen en dan ook nog eens met iets wat je leuk vind! En eigenlijk het enige wat je nodig hebt is een smartphone, internetverbinding en natuurlijk de TikTok app. TikTok is binnen korte tijd razend populair geworden. Je kunt er zelf of samen filmpjes op maken en ze een beetje opleuken met effecten. En het leuke van dit platform is, iedereen kan er beroemd mee worden! Maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen en een beetje geduld hebben. Ben jij nou ook benieuwd hoe je hier geld mee kan verdienen en of het wat voor jou is? Lees dan snel verder!

8. Verdienen met beleggen

Beleggen op lange termijn kan je helpen om na verloop van tijd rijk te worden. Zelfs als je nieuw bent op de aandelenmarkt, zijn er manieren om veel geld te verdienen met weinig beleggingservaring. De markt kan volatiel zijn, en als je op de verkeerde plaatsen investeert, kan je gemakkelijk meer verliezen dan je dat je verdient. Hoewel er nooit garanties zijn op de aandelenmarkt, is er één beleggingsstrategie die je zeer waarschijnlijk zal helpen om op termijn geld te verdienen. Blijf er lang genoeg bij, en je kunt zelfs een miljonair belegger worden.

9. Verdienen met crypto

Eén zeer populaire manier om geld te verdienen vanuit huis. Cryptomunten worden met de dag bekender. De laatste jaren kennen ze een ongeziene populariteit. Meer en meer mensen investeren in cryptomunten, met wisselend succes. Het is een goede manier om geld te verdienen vanuit thuis, maar er zijn wel wat risico’s aan verbonden. De koersen schommelen enorm en vaak van dag tot dag. Geld verdienen met crypto blijft dus een stukje gokken, maar er zijn wel een aantal tips & tricks waardoor je er alsnog min of meer veilig mee aan de slag kan. Wil je geld verdienen vanuit thuis en meteen kans maken op de jackpot, lees dan vooral verder.

10. Verdienen met Instagram

Waarom zou je geld proberen te verdienen op Instagram vanuit huis? Instagram blijft een van de populairste social media apps. Het was zelfs een van de top vijf gedownloade apps in de App Store en Google Play in 2020. Vanaf januari 2021 stond het op de tweede plaats na TikTok in het aantal downloads. De actieve gebruikersaantallen van het platform zijn al even indrukwekkend. Eind 2020 overschreed Instagram de grens van één miljard wereldwijde gebruikers. Met deze aanhoudende groei is Instagram een geweldig platform is om geld op te verdienen.

11. Teksten schrijven

Wil je graag een extra zakcentje verdienen naast je baan? Of wil je graag ergens werken en wonen in de wereld waar je alleen je laptop en een internetverbinding voor nodig hebt? Dan kan je geld verdienen met teksten schrijven. Er zijn steeds meer mensen die dit doen en dat is niet voor niets. Je kunt dit gemakkelijk vanuit huis doen en daarmee geld verdienen als het jou uitkomt. Hoe kan je nu precies geld verdienen met teksten schrijven? En kan je er ook flink meeverdienen als je veel schrijft?  Lees je daar meer over.

12. Verdienen met bloggen

Er valt geld te verdienen met bloggen, geloof het of niet. Het enige wat je nodig hebt, is iets boeiends te vertellen en voldoende geduld en doorzettingsvermogen. Beginnen met bloggen kan in het begin moeilijk zijn, vooral als je niet veel technische vaardigheden hebt. Veel mensen zijn geschokt als ze beseffen dat bloggen een breed scala aan onderwerpen bestrijkt en talloze manieren biedt om geld te verdienen vanuit huis. Het is een erg fijne manier om online geld te verdien omdat je

13. Verdienen met podcasten

Waarom zou je geld proberen te verdienen op Instagram vanuit huis? Instagram blijft een van de populairste social media apps. Het was zelfs een van de top vijf gedownloade apps in de App Store en Google Play in 2020. Vanaf januari 2021 stond het op de tweede plaats na TikTok in het aantal downloads. De actieve gebruikersaantallen van het platform zijn al even indrukwekkend. Eind 2020 overschreed Instagram de grens van één miljard wereldwijde gebruikers. Met deze aanhoudende groei is Instagram een geweldig platform is om geld op te verdienen.

14. Teksten vertalen

Wil je graag een extra zakcentje verdienen naast je baan? Of wil je graag ergens werken en wonen in de wereld waar je alleen je laptop en een internetverbinding voor nodig hebt? Dan kan je geld verdienen met teksten schrijven. Er zijn steeds meer mensen die dit doen en dat is niet voor niets. Je kunt dit gemakkelijk vanuit huis doen en daarmee geld verdienen als het jou uitkomt. Hoe kan je nu precies geld verdienen met teksten schrijven? En kan je er ook flink meeverdienen als je veel schrijft?  Lees je daar meer over.

15. Verdienen met NFT’s

Er valt geld te verdienen met bloggen, geloof het of niet. Het enige wat je nodig hebt, is iets boeiends te vertellen en voldoende geduld en doorzettingsvermogen. Beginnen met bloggen kan in het begin moeilijk zijn, vooral als je niet veel technische vaardigheden hebt. Veel mensen zijn geschokt als ze beseffen dat bloggen een breed scala aan onderwerpen bestrijkt en talloze manieren biedt om geld te verdienen vanuit huis. Het is een erg fijne manier om online geld te verdien omdat je

16. Verdienen als boekhouder

Heb jij een passie voor nummertjes en berekeningen en ben je gestructureerd? Kan je je goed verdiepen in de regels van belastingen omzetbelastingen en btw-aangiften? Dan is boekhouden voor jou misschien wel een hele goede manier om thuis veel geld te kunnen verdienen. Iedere ondernemer kan wel een goede boekhouder gebruiken. De meeste ZZP-ers/ondernemers hebben het zelf geen tijd of zin om met boekhouden bezig te zijn en besteden dit daarom graag uit. Als jij betrouwbaar bent en goed bent met je klanten kan je binnen no time een flink aantal maandelijks betalende klanten krijgen. Je hoeft vaak alleen maar wat cijfers in te vullen in je automatische programma en alles even goed na te checken. Voor de rest kan je hier redelijk passief geld mee verdienen vanuit huis.

17. Verdienen als consultant / coach

Wil je graag een extra zakcentje verdienen naast je baan? Of wil je graag ergens werken en wonen in de wereld waar je alleen je laptop en een internetverbinding voor nodig hebt? Dan kan je geld verdienen met teksten schrijven. Er zijn steeds meer mensen die dit doen en dat is niet voor niets. Je kunt dit gemakkelijk vanuit huis doen en daarmee geld verdienen als het jou uitkomt. Hoe kan je nu precies geld verdienen met teksten schrijven? En kan je er ook flink meeverdienen als je veel schrijft?  Lees je daar meer over.

18. Verdienen met online cursussen

Er valt geld te verdienen met bloggen, geloof het of niet. Het enige wat je nodig hebt, is iets boeiends te vertellen en voldoende geduld en doorzettingsvermogen. Beginnen met bloggen kan in het begin moeilijk zijn, vooral als je niet veel technische vaardigheden hebt. Veel mensen zijn geschokt als ze beseffen dat bloggen een breed scala aan onderwerpen bestrijkt en talloze manieren biedt om geld te verdienen vanuit huis. Het is een erg fijne manier om online geld te verdien omdat je

19. Telefonist of assistent

Ben je creatief en kun je goed overweg met een adobe software zoals Photoshop, Illustrator en InDesign? Dan kan je leuk geld verdienen vanuit huis als ontwerper. In deze tijd is wordt het steeds belangrijker als ondernemer om je te onderscheiden en een proffesionele uitstraling te hebben. Het is dus belangrijk dat de logo’s, flyers, menukaarten, posters, enzovoorts er helemaal gelikt uit zien.Als grafisch ontwerper kan je overal klanten vinden en heb je alleen je laptop nodig. Een prima manier om vanuit huis uit geld te verdienen dus.

20. Verdienen door besparen

Wij raden iedereen de FIRE Methode aan om zo spoedig mogelijk financiële vrijheid te krijgen. De FIRE beweging richt zich op dingen die je kunt controleren. De hoeveelheid die je uitgeeft. Het bedrag dat je spaart. Het doel is om zoveel mogelijk over te houden om te investeren in lange termijn beleggingen. Dus, als je een beetje geldbesparende motivatie nodig hebt, of gewoon meer uitleg wilt over waarom geld besparen zo belangrijk is, lees dan vooral verder.

Overige methodes geld verdienen vanuit huis

Zit er voor jouw nog geen manier tussen die je graag zou willen uitvoeren? Dat kan, er zijn nog veel meer thuis verdien methodes die wij hier niet hebben genoemt. Dit komt omdat wij hier de meest potentiele manieren hebben genoemt waarbij het best geld verdient kan worden. Lees meer als je allen overige manieren op een rijtje. 

19. Grafisch ontwerpen

Ben je creatief en kun je goed overweg met een adobe software zoals Photoshop, Illustrator en InDesign? Dan kan je leuk geld verdienen vanuit huis als ontwerper. In deze tijd is wordt het steeds belangrijker als ondernemer om je te onderscheiden en een proffesionele uitstraling te hebben. Het is dus belangrijk dat de logo’s, flyers, menukaarten, posters, enzovoorts er helemaal gelikt uit zien.Als grafisch ontwerper kan je overal klanten vinden en heb je alleen je laptop nodig. Een prima manier om vanuit huis uit geld te verdienen dus.

20. Verdienen door besparen

Wij raden iedereen de FIRE Methode aan om zo spoedig mogelijk financiële vrijheid te krijgen. De FIRE beweging richt zich op dingen die je kunt controleren. De hoeveelheid die je uitgeeft. Het bedrag dat je spaart. Het doel is om zoveel mogelijk over te houden om te investeren in lange termijn beleggingen. Dus, als je een beetje geldbesparende motivatie nodig hebt, of gewoon meer uitleg wilt over waarom geld besparen zo belangrijk is, lees dan vooral verder.

Overige methodes geld verdienen vanuit huis

Zit er voor jouw nog geen manier tussen die je graag zou willen uitvoeren? Dat kan, er zijn nog veel meer thuis verdien methodes die wij hier niet hebben genoemt. Dit komt omdat wij hier de meest potentiele manieren hebben genoemt waarbij het best geld verdient kan worden. Lees meer als je allen overige manieren op een rijtje.

Twijfel over waarmee je vanuit huis geld wilt verdienen?

Zo zie je maar weer. Er is genoeg online werk te vinden of te creëren. Er zijn in deze tijd zoveel mogelijkheden om vanuit huis geld te verdienen dat het moeilijk wordt om te kiezen. Bedrijven staan te popelen om jouw ingevulde enquêtes te ontvangen en bezoekers krijgen vast geen genoeg van jouw vlogs of blogs. Er zijn talloze mooie inversteringen die op jouw inkomen flink kunnen laten groeien. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk wat het best bij je past en ga ermee aan de haal. Denk je toch nog wat hulp nodig te hebben? Kijk vooral eens naar onze keuzehulp pagina. Hier hebben wij alle methodes beoordeeld op snelheid, potentie, gemak en zekerheid. Je kan ook op onderstaande drukken voor alle beste thuis verdien manieren op een rijtje gezet per doelgroep.

Keuze hulp geld verdienen vanuit huis
bijverdienen vanuit huis

Fulltime geld verdienen vanuit huis

geld verdienen in 1 uur vanuit huis

Snel wat extra online geld verdienen

werken vanuit huis voor moeders

Werken vanuit huis voor moeders