Geld verdienen met online lesgeven

Heb je sterke skills over bepaalde topics, heb je heel wat opleidingen genoten of misschien wil je als specialist/leerkracht een centje bijverdienen? Weet dat geld verdienen met online lesgeven vanuit thuis haalbaar is en dat het een aardige cent kan opleveren. Online lesgeven zit in de lift en je hebt een wereldwijd publiek, dus wie weet verdien je wel sneller dan je denkt geld met online lesgeven.

Wat kun je hier lezen?

=

Voor- en nadelen van geld verdien in 1 uur

=

Belangrijk oor je gaat beginnen

=

12 beste manieren om geld te verdienen in 1 uur

=

Aan de slag

Geld verdienen met lesgeven

Voor- en nadelen van online lesgeven

Je zal misschien niet vanaf moment één geld verdienen met online lesgeven, maar je kunt wel wat opbouwen. Het mooie is ook dat je je video’s kunt opnemen wanneer het jou past. Online lesgeven is dus perfect combineerbaar met een fulltime job. Eens het cursusmateriaal is gemaakt, heb je er ook nog weinig omkijken naar. Na een tijdje kun je geld verdienen met online lesgeven zonder moeite, want je kunt je cursussen al honderden mensen tegelijkertijd verkopen, zonder dat het meer inspanning kost.

✓ Vrijheid

Je kunt gaan en staan waar je wilt. Of je nu vanuit huis werkt of vanuit het buitenland. Zit je op het vliegveld te wachten en wil je graag even geld verdienen in 1 uur dan kan dat makkelijk.

Eigen planning

Je kunt je eigen tijd bepalen waardoor je makkelijk je andere dagelijkse taken of hobby’s kunt plannen. Zo kun je zelf bepalen of je in de avond, in de ochtend of in je treinreis aan het werk bent. Wil je in 1 uur geld verdienen dan kan dat even tussen je dagelijkse taken door.

✓ Kinderen of huisdieren

Hier zal misschien niet iedereen zich mee assioceren, maar geld verdienen in 1 uur is prefect voor de mensen die huisdieren of kinderen hebben. Je kan tussen het oppassen door nog even wat extra geld verdienen.

✓ Dubbel verdienen

Heb je een baan waarbij je af en toe even niet veel te doen hebt. Moet je standby staan en kan je af en toe een uurtje wat voor jezelf doen? Dan zijn de manieren van geld verdienen in 1 uur wellicht iets voor jou.

✓ Geld verdienen in 1 uur

Ja dit is het grote voordeel van geld verdienen in 1 uur. Je hebt snel geld verdient waardoor je bijvoorbeeld geen geld hoeft te lenen. Snel geld komt in genoeg situaties voor veel mensen goed van pas!

 

✗ Minder keuze

Wanneer je geld wilt verdienen in 1 uur dan zijn er een heleboel mooie verdien manieren die wegvallen. Voor veel verdien manieren moet je eerst veel tijd investeren voordat het zijn vruchten begint af te werpen. Je keus is dus iets beperkter

✗ Minder verdien potentie:

Vaak zijn de methodes waar je eerst heel veel tijd voor moet investeren uiteindelijk erg winstgevend. Kijk maar naar webshops en blogs. Er zijn ook manieren om veel geld te verdienen binnen 1 uur maar de verdien potentie is bij lange na niet zo hoog.

✗ geen passief inkomen:

Wanneer je erg veel tijd hebt gestoken in een blog, product of webshop dan kan je op een gegeven moment met de benen omhoog slapend geld verdienen. Wanneer je geld wilt verdienen binnen 1 uur lever je echt je tijd in voor geld. 1 uur werken is ook echt 1 uur geld verdienen.

✗ Soms niet direct uitgekeerd:

Met sommige verdien methodes komt het geld niet direct op je rekening te staan. Het geld wordt eerst op je account gezet en je kan het pas uitkeren als het een bepaalde grens is overscheden. Dit is soms het geval als je geld in 1 uur wilt verdienen met enquêtes invullen bijvoorbeeld.

Live online lesgeven of je cursus verkopen

Heb je sterke presentatieskills en vind je een publiek, dan kun je geld verdienen met online lesgeven. Dit kan door bijvoorbeeld live les te geven aan één of meerdere cursisten. Spreek je Engels dan kun je wereldwijd cursisten ronselen en veel materiaal heb je er niet voor nodig. Een camera en een presentatietool volstaan meestal. Als alternatief kun je ook een cursus samenstellen en deze verkopen. Het kan om een geschreven cursus gaan, maar net zo goed neem je video’s op en verkoop je deze als online cursus. Op die manier kunnen mensen de online les volgen wanneer het hen uitkomt.

Geld verdienen in 1 uur tijd

Wat kun je verdienen met online lesgeven?

Wat je kunt verdienen met online lesgeven dat loopt sterk uiteen. Hoe groter je expertise en kennis of hoe meer bijzonder de niche, hoe meer je als lesgever kunt vragen. Maak je je cursus te duur, dan gaat dit wel ten koste van de verkopen. Wat je dus vraagt om online les te geven, dat ligt in je eigen handen. Je kunt toch al snel een 30 euro per uur verdienen met online lesgeven, maar ook veel hogere bedragen zijn mogelijk. Al bij al is het een snelle en interessante manier om geld te verdienen vanuit thuis. In het begin zal je misschien er een beetje in moeten komen, want natuurlijk lesgeven voor de camera is niet iedereen gegeven, maar het went snel. Als je er van overtuigd bent dat je kennis hebt waar mensen voor willen betalen dan loopt het wel los.

Waar kun je online lesgeven?

Het meeste geld kun je verdienen met online lesgeven als je zelf alles in eigen beheer doet, maar dan moet je vaak stevig in marketing investeren om je publiek te bereiken. Er zijn ook grote internationale platformen als Udemy en PayPro waar je je online cursussen op kunt aanbieden. Vaak moet je dan wel een fiks percentage afstaan. Reken toch op zo’n 30% dat je aan platformen moet afstaan, maar je bereikt dan wel meteen een groter publiek.

12 beste manieren voor geld verdienen in 1 uur

Okee, dat geld verdienen in 1 uur mogelijk is, dat is nu wel duidelijk. De vraag is natuurlijk hoe je dat precies kunt doen. Weet je nog niet waar je precies in 1 uur geld mee wilt verdienen, maar wel dat je dit online wilt doen? Dan is het belangrijk om een goede verdien manier te vinden. Met de onderstaande manieren is het dus mogelijk om geld te verdienen in 1 uur. Wij lijsten 12 snel toepasbare manieren voor je op. Kies verstandig en smijt jezelf. Zo verdien ook jij binnen 1 uur geld! 

 

1. Reviews schrijven

Begin met het schrijven van reviews. Vaak zijn reviewsites op zoek naar mensen die de reviews willen schrijven, maar je kunt ook je eigen website starten. Kopen mensen wat naar aanleiding van jouw review dan kun je hier commissie op krijgen. Dit is wel enkel het geval als de website van jou is, niet als je een betaalde review schrijft voor een platform. Wil je zelf links leggen naar producten en reviews schrijven, dan spreken we over affiliate marketing en dat kan je binnen 1 uur geld doen verdienen.

2. Enquêtes invullen

Binnen 1 uur geld verdienen? Vul enquêtes in of neem ze af. Er zijn heel wat websites die je een (beperkt) bedrag willen betalen voor het invullen van enquêtes. Er zijn heel wat bedrijven die input van consumenten nodig hebben en daarvoor willen betalen. Rijk ga je hier niet van worden, maar je kunt er wel snel geld mee verdienen vanuit thuis. Bekijk verschillende websites en lees er goed de kleine lettertjes op na.

3. Online lesgeven

Heb je een grote kennis over één of meerdere zaken? Dan kan je misschien online leerkracht worden. Er zijn heel wat platformen waarop je als leerkracht geld kunt verdienen of je kunt uiteraard je eigen website opstarten. Zo kan je binnen 1 uur geld verdienen. Engels doceren, bijles wiskunde of een andere cursus waarvoor mensen warm lopen en willen betalen? Als online leerkracht kan je geld verdienen binnen het uur vanuit thuis. Zeker bijlessen zijn vandaag de dag super populair. Met software als Zoom en Teams heb je alle tools die je nodig hebt om succesvol binnen 1 uur geld te verdienen. Op afstand lesgeven was nog nooit zo makkelijk. Zeker als je over specialistische kennis beschikt kun je aardig doorrekenen.

4. Wetenschappelijk onderzoek

Op de website respondent.io/respondents kun je je aanmelden voor verschillende onderzoeken. Het verschilt enorm aan wat voor product of dienst onderzoek je mee wilt doen. Het is soms nodig om een expertise te hebben voor een onderzoek. Bij de onderzoeken gaat het om jouw ervaring, ideeën of mening. Alles is digitaal dus je kunt het gewoon vanuit huis doen. Kijk wel goed of je voldoet aan de  toelatingseisen. Een ander platform is Prolific.com. Bij beide platformen is het goed mogelijk om in 1 uur geld te verdienen. Wat je precies verdient ligt aan het onderzoek en hoeveel eisen eraan vast zitten. Het minimum bedrag is 6,50 dollar per uur. Maar er zitten ook onderzoeken tussen waar je 120 dollar in het uur verdient. 

5. Online testen

Je zou ook websites kunnen testen. Je voert dan allerlei tests uit die je op de pc of mobiel kunt doen. Wat je hiermee doet is het bedrijf helpen hun website te verbeteren. Zo kunnen ze informatie winnen wat toekomstige klanten van hun website vinden. Het is een goede manier om geld te verdienen in 1 uur aangezien de tests niet zo lang duren. Wat je precies verdient is afhankelijk per type test maar gemiddeld is dat rond de 10 dollar. Je kan meerdere tests per week doen en het is vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken op usertesting.com en/ of intellizoom.com. Je kan bij intellizoom ook vragenlijsten invullen voor ongeveer 2 dollar per lijst.

6. Verkopen via marktplaats

Gebruik het grootste 2e hands platform in Nederland om zelf een lekker bij te verdienen. Zo vaak denk je dat je die oude rotsooi niet snel kwijt krijgt en tot je verbazing blijven de belletjes binnenkomen. Kijk goed wat je allemaal hebt liggen in huis en kwijt kan. Maak er mooie foto’s van en geef een goede beschrijving. Wie weet kan je iemand verblijden met jouw oude spullen. Heb je spullen die populair zijn op Marktplaats? Misschien lukt het je dan ook nog om binnen 1 uur ze nog te kunnen verzenden of aan de deur te verkopen. Of je gegarandeerd geld kan verdien in 1 uur is nog maar de vraag. Je kan het in ieder geval proberen.

7. Teksten schrijven

Ben je goed met teksten schrijven? Vind je het leuk om je in allerlei onderwerpen te verdiepen? geld verdienen met teksten schrijven is een hele goed manier om geld te verdienen in 1 uur. Je hebt alleen maar je laptop en een internetverbinding voor nodig. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden op freelance platformen. Er zijn veel teksten waar je maximaal 1 uurtje over doet. Het is dus vrij makkelijk om hier direct geld mee te verdienen. Beslis wel even goed van te voren hoeveel cent je per woord wilt verdienen. Meer weten? lees vooral meer. 

8. Teksten vertalen

Wil je graag een extra zakcentje verdienen?Spreek en schrijf je vloeiend naast Nederlands ook nog een andere taal? Dan kan je geld verdienen in 1 uur met teksten vertalen. Er is veel vraag naar teksten vertalers en er is ook leuk mee te verdienen. Je hoeft je alleen maar aan te melden op een van de vertaalplatformen en opdrachten aan te nemen. De meeste vertaal opdrachten zijn rond de 400 tot 1200 woorden. Ben je een beetje goed met vertalen dan kan je met zo’n opdracht geld verdienen in 1 uur. Lees meer hoe je direct kan beginnen.

9. Spaarprogramma’s

Bij spaarprogramma’s kan je geld verdienen met het ontvangen van reclame mailtjes, klikken op banners of meedoen aan acties. Soms kan je ook spelletjes spelen die je geld opleveren. Wil je direct geld verdienen in 1 uur dan is dit een hele gemakkelijke manier. Je verdient zo’n 1 tot 5 cent per e-mail. Je kunt je laten uitbetalen vanaf 10 euro aan gespaard geld. Je wordt er niet rijk van maar het is wel erg gemakkelijk. Op deze manier kunnen die adverteerders goedkoop hun consumenten bereiken, en kan jij en de spaarprogramma’s geld verdienen.

10. Grafisch ontwerpen

Ben je creatief en kun je goed overweg met een adobe software zoals Photoshop, Illustrator en InDesign? Vind je het leuk om voor verschillende opdrachtgevers creatief bezig te zijn? Dan kan je leuk geld verdienen als ontwerper. Meld je aan op freelance platformen en bied je creatieve skills aan! Er komen soms opdrachten voorbij die maximaal 60 minuten duren. Wil je geld verdienen in 1 uur dan kan je dus van die kleine opdrachten aannemen. Het is als ontwerper altijd goed om een eigen website te hebben maar je kan ook makkelijk opdrachten binnenhalen via platformen zoals fiverr en freelancer.com

11. Online klusjes

Online klusjes klinkt een beetje breed, maar er zijn zoveel kleine klusjes die je kunt doen. Op het platform Fiverr.com kan je zoveel veel klusjes aanbieden. Over de hele wereld zoeken mensen op Fiverr.com om hun random klusjes te doen. Kan je photoshoppen, 3d tekenen, vertalen, teksten inspreken, grafisch ontwerpen, marketing, backlinks invoeren, SEO optimaliseren? Noem het maar op en je kunt het aanbieden op Fiverr. Voor sommige klusjes heb je skills nodig en voor ander klusjes heb je helemaal geen skills nodig. Het is een kwestie van een profiel aanmaken en wachten op je eerste klanten.

12. Social media

Heb jij veel volgers op je Instagram, TikTok, YouTube Facebook en/of Snapchat? Ben je bereid om geld te verdienen met je account? Op het moment dat je veel volgers hebt kun je er voor kiezen om je te laten sponseren of kun je affiliate links toevoegen aan je content. Je kan er ook voor kiezen om je eigen producten op te verkopen. Wil je geld verdienen in 1 uur en ben je populair op social media? Wellicht is dan geld verdienen met youtube, instagram of tiktok misschien wel iets voor jou? 

Aan de slag met geld verdienen met online lesgeven of cursussen

Wil je nu zelf aan de slag en geld verdienen in 1 uur? Dat begrijpen we volkomen. Wil je meer informatie over hoe jij binnen 1 uur geld kunt verdienen vanuit thuis, een handleiding of de nodige tips & tricks? Wij helpen je graag op weg. We zijn al jaren bezig met het optimaliseren van de methodes om vanuit thuis geld te verdienen. Bekijk goed alle mogelijkheden voor jouw favoriete manier om geld te verdienen in 1 uur.

Geld verdienen binnen 1 uur